AUTOMAT KLUBOVI

Uncategorised

Automat klub u svom prostoru igračima nudi igre na sreću na deset automata i elektronskom ruletu sa deset igračkih pozicija svetskih proizvođača slot mašina (Atronic,Amatic,Novomatic,Gold Club).
Igračima je na raspolaganju brižljivo selektiran izbor igara, brz i efikasan način igranja uz jednostavno rukovanje automatima.

Ovo su neke od popularnih igara u našem automat klubu:

BOOK OF RA

LUCKY LADY’S SHARM

XTRA HOT

SIZZLING HOT

COLUMBUS

AMERICAN POKER

PHARAONS GOLD II

KING OF CARDS

JUST JEWELS

GYPSY FORTUNE

SHARKY

THE MONEY GAME

ACTIONS JACK

MAGIC PHARAON

SECRETS OF BABYLON

GYPSY MOON

GOLDEN CITY

MOVING MOMENTS

GOLDIFY

BRILLIANT FRUITS

Doživite avanturu u potrazi za skrivenim blagom egipatskih hramova u igrama PHARAONS GOLD II, BOOK OF RA, MAGIC PHARAON. Pronađite nagrade sa svojom srećnom damom u igri LUCKY LADY’S SHARM. Sastavite magični par karata i osvoji nagrade u igrama GYPSY FORTUNE i GYPSY MOON.

Pravila posebnih igara na sreću na automatima možete pogledati ovdje

04
June

O nama

FLESH & AS D.O.O.
P.d. „Flesh & As“ D.O.O. obavlja poslove pod šifrom 92.00 kockanje i klaðenje - što predstavlja pretežnu djelatnost društva, osnovano je 15.08.2011. godine. Svoju djelatnost započelo je 15.10.2013. godine, otvaranjem svog prvog Automat kluba na trenutno najatraktivnijoj lokaciji u glavnom gradu Crne Gore, u City Kvartu, Podgorica. Novi Automat klub nudi mogućnost igre na elektronskim ruletima, slot mašinama i sličnim aparatima, ne bi li omogućio najbolju zabavu na najnovijim i trenutno najaktuelnijim aparatima za sve svoje posjetioce.

U ovom Automat klubu radi profesionalno i odgovorno osoblje, koje svojim odnosom dobrog domaćina čini da se igrači osjećaju prijatno, ali i da se isti mogu nesmetano zabavljati na automatima i elektronskom rueltu, koji im nude mnogobrojne mogućnosti dobitaka.